Kerkenoverleg Passion Dordrecht

Op maandagavond 19 november zijn alle kerken en organisaties die willen meewerken aan activiteiten rond de Passion in Dordrecht van harte welkom in de Kruiskerk, Vrieseweg 64. Aanvang 20uur. Vanuit het Platform Dordtse Kerken is inmiddels een coördinatieteam aangesteld om  kerken die willen aanhaken te faciliteren. We zullen maandagavond informatie ontvangen vanuit de projectorganisatie van de EO en vanuit de gemeente Dordrecht. Ook is er ruimte om te brainstormen en de eerste stappen te zetten naar een gezamenlijk activiteitenprogramma, vergelijkbaar met de samenwerking rond Koningsdag 2015. De bedoeling is om te komen tot een programma waarin de veelkleurigheid van onze kerken doorklinkt, met veel ruimte voor eigen initiatief.

We hopen u te ontmoeten. Meer informatie ontvangen? Meld je aan voor de mailinglist.