Agenda Kerkenoverleg The Passion Dordrecht

Bijgaand de agenda voor het kerkenoverleg rond The Passion in Dordrecht op maandagavond 19 november a.s. in de Kruiskerk, Vriesesweg 64. Alle kerken en organisaties die willen meewerken aan een activiteitenprogramma rond The Passion zijn van harte welkom. We zullen deze avond informatie ontvangen vanuit de projectorganisatie van de EO en vanuit de gemeente Dordrecht. Daarna is er een brainstorm, waarbij we zoveel mogelijk ideeën willen ophalen en clusteren. We hopen vanuit de aanwezigen per cluster een werkgroep samen te stellen die een en ander verder gaat uitwerken.

Kunt u de 19e niet aanwezig zijn, maar hebt u wel suggesties voor activiteiten rond The Passion? Dan kunt u deze doorgeven via info@dordtsekerken.nl en worden ze in de brainstorm meegenomen. U kunt zich ook al melden als u belangstelling hebt om straks in een van de clusters mee te denken over een concrete uitwerking.

Kerkenoverleg The Passion Dordrecht

Datum: maandag 19 november 2018

Plaats: Kruiskerk, Vrieseweg 64 te Dordrecht

Programma:

19.30 uur Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur Aanvang overleg

Agenda:

• Welkom door Hans Berrevoets
  • Opening door Ds. Harm Jut
  • Introductie coördinatieteam: Tjeerd Visser, Paul Wansink, Timon Kitsz, Wiebe van Horssen, Henry Schutte, Bram Naaktgeboren en Elly van Wenum
  • Presentatie projectorganisatie EO (Gerjo van Eijnsbergen en Bianca Cooper)
  • Presentatie gemeente Dordrecht (Rick Naaktgeboren)