Kerkproeverij 2017

De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien uw eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? Toch is dat de gedachte achter de campagne die mensen uitnodigt om op zaterdag 9 en zondag 10 september de drempel van de kerk over te stappen. De uitnodigende partij zijn kerkleden die in hun omgeving iemand zoeken om die zondag mee te nemen naar de kerk. Een buur, een kennis, een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat, misschien u wel! En dat vanuit de gedachte om eens iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is, in de hoop dat de ander er inspiratie opdoet.

In Dordrecht doen verschillende kerken mee aan de campagne Kerkproeverij. Dus wees niet verbaasd als u een uitnodiging krijgt om mee te gaan op zondag 10 september. Fijn als u toehapt, misschien smaakt het naar meer!

Aan de Dordtse kerkproeverij 2017 doen mee:

sabbat 9 september:

Zevende-dags Adventisten - Zuidendijk 15-17

De dienst in de Adventkapel start om 11.00uur. Van harte welkom!

zondag 10 september:

Kandelaarkerk - Van Eesterenplein 230

Datgene wat zo waardevol is, wil je niet voor jezelf houden. We willen anderen de kans geven om eens in de kerk te kijken. U bent van harte welkom in de dienst om 9.30uur. Ds. Matthijs Haak gaat daarin voor. Na de dienst is er uitgebreid ruimte voor een fysieke proeverij met koffie en wat lekkers.

Leger des Heils - Kasperspad 28

Welkom in de kerk. De dienst start om 10.00 uur.

Oud-Katholieke parochie - Voorstraat 120
De dienst begint om 10.30 uur, de deuren gaan open 10.00 uur. De kerkproevers vieren met ons de verjaardag van Kerkwijding, 174 lentes jong. Een gastlid treedt toe, feest te over.

Zuidhovenkerk - Zuidhovenlaantje 4

De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. Gert Jan Vogel. Er is een liturgie beschikbaar met een toelichting op de verschillende onderdelen van de dienst. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor koffiedrinken, zodat er kan worden nagepraat met onze gasten.