28 sept – Op en top vrouw: CONTRAST ๐Ÿ—“

De dames van Op en Top Vrouw zijn inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland. Ze hebben tientallen shows opgevoerd en komen nu speciaal voor het programma Dochters van Dordrecht naar onze stad met hun nieuwe show: CONTRAST.

De show is een samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas en gaat over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw.  De avond zal een afwisseling zijn tussen hilariteit en serieuze liedjes. We gaan samen op zoek naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven.  

Afgelopen april hebben de dames een aantal projecten van Dorcas, speciaal gericht op vrouwen, in Ethiopiรซ bezocht. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling.

Op en Top Vrouw bestaat uit; Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Op piano begeleid door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer.

Op en Top Vrouw is in Dordrecht op uitnodiging van het Platform Dordtse Kerken, Missie Dordt en Bonfire. De voorstelling maakt onderdeel uit van de activiteiten rond het Dordtse jaar van de vrouw: het programma Dochters van Dordrecht. De voorstelling start om 20uur in Bonfire (Wijnstraat 117). Kaarten kosten โ‚ฌ 15,- en zijn te bestellen via https://opentopvrouw.nl/

Zin in een avond uit met een lach en een traan? Nodig je vriendinnen, zussen, moeder, omaโ€™s of collegaโ€™s uit en kom naar de voorstelling in Bonfire.

Dit bericht delen
Gepland Agenda Uitgelicht