24 mrt – Taizé-viering Wilhelminakerk 🗓

Op zondagavond 24 maart 2019 wordt om 19:00 uur in de Wilhelminakerk, Blekersdijk 41  te Dordrecht, een Taizé-viering gehouden.

De viering heeft een meditatief karakter. Liederen uit de spiritualiteit van Taizé zullen worden afgewisseld met één of meer schriftlezingen, gebeden en stiltemomenten.

De kerk is vanaf 18:30 uur geopend. Voor de viering, die begint om 19:00 uur en ruim een half uur duurt, oefenen wij de (nog) onbekende liederen met u. Aansluitend staat er een kopje koffie of thee voor u klaar.

Deze viering is voorbereid door de Voorbereidingsgroep Interkerkelijke Taizé-vieringen Drechtsteden. Voor meer informatie en data voor andere vieringen verwijzen wij u naar onze website: www.taizedrechtsteden.nl