Top 2000 Event ๐Ÿ—“

Zaterdagavond 28 december 2019 viert Bibelot samen met 5 Dordtse kerken weer het Top 2000 Event op mainstage in Bibelot in Dordrecht. Een unieke samenwerking waarin we popmuziek en geloof op een ontspannen manier verbinden.
Avondvullend entertainment dat je niet snel zult vergeten!
Iedereen kent de Top 2000: elke winter barst er een strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. De Top 2000 is een lijst vol nummers die voor iedereen iets anders betekent. De diversiteit van de lijst laat ook zien hoe verschillend we allemaal zijn.

Het Top2000 event is begonnen als een cadeau van de kerken aan onze stad. Gratis toegang voor bezoekers, professionele muzikanten, livemuziek uit de Top 2000, meezingen, korte filmpjes met interviews, entertainment, plezier, oliebollen, een glaasje bier, goede gesprekken, geen gepreek maar wel zingeving.

Gezamenlijk presenteren zij het thema ยดFriendsยด. Wat betekent vriendschap in deze tijd van individualisering; hebben wij vrienden bij wie we echt terecht kunnen en voor wie mogen en kunnen wij zelf een vriend zijn? En welke Top 2000 nummers horen daarbij?
De Top 2000 Huisband speelt een Top 2000 repertoire met songs waarin vriendschap centraal staat. Afwisseling in bandleden en stijlen gegarandeerd!
Dit jaar wordt de Top 2000 Huisband aangevuld door Dordtenaren Maarten Teekens, Thisgirlslife en Marianne Noble.

Gratis afterparty
Na het evenement draaien resident djโ€™s de beste Top 2000 hits.

We verwachten rond de 600 bezoekers en ervaring leert dat onze doelgroep grotendeels niet kerkelijk is.

Het event wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het Event meer onder de aandacht van alle kerken brengen. Hierbij van harte uitgenodigd en neem uw buurman/buurvrouw/vriend/vriendin mee.

Woorden kunnen niet alles zeggen.
Daarom hierbij links van een YouTube filmpje van de afgelopen jaren:
2018: https://www.youtube.com/watch?v=iQESm-2KaVk&feature=youtu.be
en 2017: https://www.youtube.com/watch?v=evK5rtDj2y4

Check onze website: http://top2000dordrecht.nl/
en volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/TOP2000Dordrecht/

Dit bericht delen
Gepland Agenda Uitgelicht