Andries Knevel © EO | Willem-Jan de Bruin

Andries Knevel: Passion, Pasen en nu…

Op Tweede Paasdag 22 april om 10uur spreekt Andries Knevel in de Zuidhovenkerk, Zuidhovenlaantje 2, tijdens een speciale dienst als afsluiting van de week van The Passion in Dordrecht. Het thema is “Passion, Pasen en nu..” Tijdens de dienst wordt teruggeblikt op de activiteiten rondom The Passion en gedankt voor wat het evenement onze stad gebracht heeft. Muzikale medewerking wordt verleend door gospelkoor Chananja uit Wijngaarden.

Andries Knevel is theoloog, schrijver en radio- en televisiepresentator. Hij is de voormalig programmadirecteur van de Evangelische Omroep. Met enige regelmaat gaat hij voor als predikant in verschillende kerken. Het is niet voor het eerst dat Andries Knevel naar Dordrecht komt. Al bijna 20 jaar is hij de vaste spreker tijdens het Paasappel in de Zuidhovenkerk. Telkens weer weet hij de boodschap van Pasen dichtbij te brengen, steeds vanuit verschillend perspectief.

Iedereen is van harte welkom de dienst bij te wonen, de toegang is vrij. Een bijzonder welkom daarbij voor alle mensen die betrokken zijn geweest bij een van de activiteiten rondom The Passion dit jaar.

Datum

apr 22 2019

Tijd

10:00
Zuidhovenkerk

Locatie

Zuidhovenkerk
Zuidhovenlaantje 2, Dordrecht

Organisator

Zuidhovenkerk
Website
https://www.zuidhovenkerk.nl

Roze Ode aan de Synode

Terugblik Dordt Open Kerk

Aanmelden mailings Platform Dordtse Kerken