Heart & Soul Gospel Choir

Aansluitend op het nationale spektakel van The Passion rond de Grote Kerk en het Maartensgat wordt donderdag 18 april in Muziekpodium DJS aan het Grotekerksplein een enerverende afterparty gehouden met het lokale Heart & Soul Gospel Choir. Heart & Soul is het grote gospel- en soulkoor van Vocal Harmony Academy uit Dordrecht waar de passie van af spat. Het koor bestaat uit zo’n veertig enthousiaste en gepassioneerde zangers en zangeressen van 18 tot 118 jaar. Het repertoire is breed en gaat van gospel en blues naar soul en pop. Denk hierbij aan songs als ‘I know I’ve been changed’ en ‘With a little help from my friends’, maar ook ‘Lean on me’ en ‘I believe I can fly’. Een optreden van Heart & Soul nodigt uit tot bewegen en tot meezingen. Het goede nieuws: dat mag allebei! Heart & Soul vindt het fijn als iedereen de geest krijgt, lekker meedoet, meezingt en danst. Dit koor van Vocal Harmony Academy staat onder de bezielende leiding van dirigente Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm.

apr 18 2019

Grotekerksplein 1, Dordrecht