Stadswandeling Dordrecht – Vrouwen lopen voor Vrouwen

Zaterdag 13 april wordt de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht van 2019 gehouden! En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. Tijdens de wandeltocht van 15 km gaan we de prachtige historische binnenstad verkennen! De tocht staat in het teken van The Passion en Synode 400. Dit jaar is het namelijk 400 jaar geleden dat de Synode in Dordrecht plaatsvond.

‘Je bent niet alleen’
Het thema van de wandeltocht is ‘Je bent niet alleen’. We sluiten hierbij aan bij het thema van The Passion dat op 18 april plaatsvindt in Dordrecht. Een thema wat ook héél goed past bij Vrouwen lopen voor Vrouwen. We komen mét elkaar in beweging voor al die kwetsbare vrouwen om hen te laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan!

Culinaire tussenstop
We hebben bij deze tocht geen high tea en middagprogramma na afloop. In plaats daarvan geniet je van verschillende hapjes onderweg. Het voordeel hiervan is dat je niet op een bepaalde tijd terug hoeft te zijn of hoeft te wachten op anderen, maar je eigen tempo kunt bepalen.

Inloophuis
Tijdens de wandelroute maak je een paar keer een culinaire tussenstop en ervaar je meer van het mooie werk dat De Hoop mag doen in de binnenstad van Dordrecht. Zo nemen we een kijkje bij het Inloophuis waar doordeweeks dak- en thuisloze mensen terecht kunnen voor een lekker kopje koffie, een maaltijd en een goed gesprek. Met deze wandeltocht maken we het Inloophuis (mede) financieel mede mogelijk!

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 13 april? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Tip: ken je iemand die (veel) alleen is of zich eenzaam voelt? Nodig haar dan ook uit om met je mee te lopen! #JeBentNietAlleen!.

apr 13 2019

€20,-