Dordtse Kroonbede 2021

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Kroonbede in Dordrecht op de vooravond van Prinsjesdag. In een bijeenkomst met lokale politici, vertegenwoordigers uit zorg en onderwijs en het maatschappelijk midden komen we samen om te bidden voor onze stad. Naast de vaste voorbede voor de (lokale) overheid wordt er dit jaar gebeden voor het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg.

De inleidingen zullen dit jaar worden verzorgd door wethouders Rik van der Linden en Peter Heijkoop, Toine Jimkes, adj. directeur van het Stedelijk Dalton Lyceum, en Paul Verburg, regiodirecteur bij Eleos.
Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van Wim Bevelander en Hans Okkerse en Jeanette Jelier.

Download voor het volledige programma de liturgie van de Kroonbede.

Wat?Dordtse Kroonbede 2021
Waar?Augustijnenkerk, Voorstraat 216, Dordrecht
Wanneer?maandagavond 20 september om 20.00u

De toegang tot de Dordtse Kroonbede is vrij. Aanmelden kan bij binnenkomst. De bijeenkomst volgt het coronaprotocol van de Augustijnenkerk (registratie van deelnemers, zitplaatsen op 1,5m, geen koffie na de dienst). Ter bestrijding van de onkosten is er een uitgangscollecte bestemd voor Missie Dordt, waar het stadsgebed Dordrecht onderdeel van uitmaakt.

De organisatie van de Dordtse Kroonbede is in handen van Stadsgebed Dordrecht, in samenwerking met het Platform Dordtse Kerken. Meer informatie op missiedordt.nl/stadsgebed

Dit bericht delen