Programma solidariteitsbijeenkomst Oekraine zondag 20 maart

Op initiatief van het Platform Dordtse Kerken en burgemeester Wouter Kolff organiseert het platform een solidariteitsbijeenkomst Oekraïne. Deze bijeenkomst vindt zondag 20 maart plaats in De Grote Kerk. Om 12.00 uur gaan de deuren van De Grote Kerk open.

Burgemeester Wouter Kolff en voorzitter van het Platform, Hans Berrevoets, nodigen alle Dordtenaren uit om op zondagmiddag 20 maart aanwezig te zijn om hun verbondenheid met de bevolking van Oekraïne te tonen. De officiële bijeenkomst duurt ongeveer een uur. De kerk is daarna tot 16:00 uur open voor mensen die elkaar willen ontmoeten en spreken.

Zondag 20 maart 2022 in de grote kerk van Dordrecht

Voor 12.00 uurSpelen Oekraïense liederen op het carillon door stadsbeiaardier Boudewijn Zwart
12.00 uurLuiden van de klok en inloop
12.25 uurMuziek door stadsorganist Cor Ardesch