Wandeling voor de vluchteling 2021

Dit jaar, van 11 op 12 september, organiseert Stichting Vluchteling een sponsorloop in de nacht van de vluchteling waarvan de opbrengst bestemd is voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. In de avond voorafgaand aan de nacht van de vluchteling organiseren verschillende Dordtse diaconieën een vluchtelingenwandeling. Er zal weer een mooie tocht van ongeveer 10 km uitgezet worden vanaf het centrum langs zoveel mogelijk kerken in Dordrecht. De wandeling is op 11 september, begint om 19.30 uur en zal ongeveer twee uur duren. We verzamelen op de trappen van het Stadhuis. 

We hopen dit jaar via de sponsoren van de deelnemers een mooi bedrag te kunnen doneren aan Stichting Vluchteling. Ruim 11 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp. Er is een ernstig tekort aan drinkwater, voedsel en medicijnen.

Voor deze mensen – om hen de hulp te kunnen bieden die ze nodig hebben – lopen duizenden mensen in de Avond en de Nacht van de Vluchteling van 11 op 12 september. Wij lopen dus een eigen tocht (met een kleiner groepje mensen uit Dordrecht, op 1,5 meter afstand). U kunt zich aanmelden als deelnemer aan de wandeling door een e-mail te sturen naar hermien.hol@xs4all.nl of via www.nachtvandevluchteling.nl/team/kerken-in-dordrecht-10km. Daar kunt u ook de deelnemers sponsoren. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname of bijdrage.

Dit bericht delen